Puneti laptele la fiert cu un praf de sare, dupa care lasati-l sa se raceasca bine. Intre timp, bateti ouale cu verdeata tocata marunt si usturoiul zdrobit. Cu un pahar sau forme de fursecuri sau un cutit ascutit, taiati feliile de paine rotunduri sau altfel de forme. Important in aceasta operatiune este sa se indeparteze coaja. Treceti rapid feliile de paine prin laptele racit, apoi prin ou si pe urma, prin pesmet. Rumeniti-le in uleiul incins, pe ambele parti. Scoateti friganelele pe o hartie absorbanta, dupa care serviti-le cat sunt fierbinti, langa o cesca de ceai. Pofta buna!Puneti laptele la fiert cu un praf de sare, dupa care lasati-l sa se raceasca bine. Intre timp, bateti ouale cu verdeata tocata marunt si usturoiul zdrobit. Cu un pahar sau forme de fursecuri sau un cutit ascutit, taiati feliile de paine rotunduri sau altfel de forme. Important in aceasta operatiune este sa se indeparteze coaja. Treceti rapid feliile de paine prin laptele racit, apoi prin ou si pe urma, prin pesmet. Rumeniti-le in uleiul incins, pe ambele parti. Scoateti friganelele pe o hartie absorbanta, dupa care serviti-le cat sunt fierbinti, langa o cesca de ceai. Pofta buna!