Detalii Rulouri de Carne in Sos
Carnea se bate subtire ca pentru snitele. Le condimentam cu sare, piper si le dam de o parte. Vom pregati umplutura pentru aceste rulouri. Sunca afumata o taiem cubulete si o calim pe 20 ml ulei apoi adaugam peste putina apa, cat sa acopere sunculita si o fierbem sub capac pana ajunge din nou pe untura. Cele 4 oua le punem intr-un vas, le batem cu furculita, adaugam sunca prajita, jumatate de patrunjel verde tocat, lingurita de piper si un praf de sare apoi facem din aceasta compozitie o omleta. Cu aceasta omleta vom umple bucatile de carne batute. Asezam omleta pe carne si o rulam, bagam capetele sa nu iasa umplutura si o mai fixam si cu scobitori. De acum carnea fiind umpluta ne apucam sa preparam sosul in care vom fierbe acete mini rulade. Morcovul il vom razui pe razatoarea fina, la fel procedam si cu cele 2 bucati de ceapa si pe restul de ulei le calim, apoi adaugam si rosiile decojite taiate felii. Condimentam cu boia, sare si piper asezam rulourile de carne si le lasam la prajit pe legume pana se albesc. In acest moment adaugam apa cat sa fie bine acoperite rulourile, feliem in acest sos 2- 3 catei de usturoi. Acoperim vasul cu un capac si lasam la fiert la foc mic pana carnea va fi moale (daca mai e nevoie mai adaugati cate un pic de apa). Lasam sa scada si daca doriti la sfarsit puteti imbogati sosul cu smantana. Eu am preferat fara smantana, ceilalti si-au pus in farfurie dupa plac smantana cat au dorit. Pofta Buna! ! !Carnea se bate subtire ca pentru snitele. Le condimentam cu sare, piper si le dam de o parte. Vom pregati umplutura pentru aceste rulouri. Sunca afumata o taiem cubulete si o calim pe 20 ml ulei apoi adaugam peste putina apa, cat sa acopere sunculita si o fierbem sub capac pana ajunge din nou pe untura. Cele 4 oua le punem intr-un vas, le batem cu furculita, adaugam sunca prajita, jumatate de patrunjel verde tocat, lingurita de piper si un praf de sare apoi facem din aceasta compozitie o omleta. Cu aceasta omleta vom umple bucatile de carne batute. Asezam omleta pe carne si o rulam, bagam capetele sa nu iasa umplutura si o mai fixam si cu scobitori. De acum carnea fiind umpluta ne apucam sa preparam sosul in care vom fierbe acete mini rulade. Morcovul il vom razui pe razatoarea fina, la fel procedam si cu cele 2 bucati de ceapa si pe restul de ulei le calim, apoi adaugam si rosiile decojite taiate felii. Condimentam cu boia, sare si piper asezam rulourile de carne si le lasam la prajit pe legume pana se albesc. In acest moment adaugam apa cat sa fie bine acoperite rulourile, feliem in acest sos 2- 3 catei de usturoi. Acoperim vasul cu un capac si lasam la fiert la foc mic pana carnea va fi moale (daca mai e nevoie mai adaugati cate un pic de apa). Lasam sa scada si daca doriti la sfarsit puteti imbogati sosul cu smantana. Eu am preferat fara smantana, ceilalti si-au pus in farfurie dupa plac smantana cat au dorit. Pofta Buna! ! !