Foile: Se framanta un aluat si il impartim in 3 bucati, se intinde fiecare foaie pe hartie de copt, se coace, la foc potrivit, in partea de sus a cuptorului. Crema: Amidonul+zaharul+laptele+oua se amesteca bine, se pun pe foc, se amesteca pana se ingroasa, se lasa la racit, zeama de lamaie se pune la urma cite putin si amestecam. Margarina se amesteca bine pana face spuma, se amesteca cu crema fiarta si racita. Ornam cu frisca si fructe.

Foile: Se framanta un aluat si il impartim in 3 bucati, se intinde fiecare foaie pe hartie de copt, se coace, la foc potrivit, in partea de sus a cuptorului. Crema: Amidonul+zaharul+laptele+oua se amesteca bine, se pun pe foc, se amesteca pana se ingroasa, se lasa la racit, zeama de lamaie se pune la urma cite putin si amestecam. Margarina se amesteca bine pana face spuma, se amesteca cu crema fiarta si racita. Ornam cu frisca si fructe.