Blatul:Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul si un praf de sare,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,esenta si siropul de zahar. Se toarna totul peste albusul batut, apoi se pune faina amestecata cu cacaoa si praful de copt,in ploaie, si se amesteca pina la omogenizare.

Se coace in tava tapeta cu hartie de copt,in cuptorul incins la 180 de grade,timp de aproximativ jumatate de ora.

Crema:Se topeste untul,dar nu complet,sa mai ramana bucati netopite.

Se mixeaza pana se ingheaga din nou. Dureaza un pic acest proces,dar va rezulta o crema fina,foarte buna.

Cand s-a inchegat se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste.

Adaugam cacaoa si romul.

Glazura:Se topeste ciocolata impreuna cu untul si frisca.

Se poate adauga si o lingura de rom sau coniac pentru aroma.