Albusurile se separa de galbenusuri. Se pun albusurile intr-un vas, unde urmeaza sa le batem si galbenusurile se pun intr-o cratita care se va pune mai tarziu pe ochiul de aragaz. Se bat albusurile spuma tare cu 250 gr zahar. Cand albusul este gata, se adauga nuca de cocos amestecata cu cele 2 linguri de faina. Se incorporeaza nuca in albus, cu grija sa nu se sparga albusul prea tare. Se coc doua foi pe dosul tavii unse. Aluatul se va prelinge pe peretii tavii cand va fi in cuptor. Inainte cu vreo 4 minute de a se termina de copt foaia, se scoate din cuptor, se taie cu un cutit, partea care s-a scurs pe pereti si se pune inapoi in cuptor pentru inca 4-5 minute. . Se lasa foaia pe tava cateva minute ( 2-3) sa se racoreasca usor si sa se poata scoate de pe tava fara a se rupe. Dupa ce foile sant coapte se trece la preparare cremei. Se freaca galbenusurile cu zahar, dupa gust, se adauga apoi budinca de vanilie si incet 400 ml lapte. Daca vreti sa aveti un gust mai pronuntat de vanilie, acuma se mai poate adauga esenta de vanilie sau vanilina. Se pune la fiert, si cand s-a ingrosat budinca se ia de pe foc. Se lasa la racit dupa care se amesteca cu untul. Se foloseste mixerul pentru o mai buna alifiere. . Se trece apoi la asamblarea prajiturii. Se pune in tava folie de plastic si apoi, peste ea se pune prima foaie. Se toarna crema de vanilie si se pune deasupra, zmeura. Se pune a doua foaie si se acopera prajitura cu folia de plastic. Se da la frigider pentru cateva ore. Se decoreaza cu sirop de zmeura, sau se poate imbraca in crema de vanilie si se poate orna cu zmeura, sau se poate imbraca in frisca. Depinde de imaginatia si gustul fiecAlbusurile se separa de galbenusuri. Se pun albusurile intr-un vas, unde urmeaza sa le batem si galbenusurile se pun intr-o cratita care se va pune mai tarziu pe ochiul de aragaz. Se bat albusurile spuma tare cu 250 gr zahar. Cand albusul este gata, se adauga nuca de cocos amestecata cu cele 2 linguri de faina. Se incorporeaza nuca in albus, cu grija sa nu se sparga albusul prea tare. Se coc doua foi pe dosul tavii unse. Aluatul se va prelinge pe peretii tavii cand va fi in cuptor. Inainte cu vreo 4 minute de a se termina de copt foaia, se scoate din cuptor, se taie cu un cutit, partea care s-a scurs pe pereti si se pune inapoi in cuptor pentru inca 4-5 minute. . Se lasa foaia pe tava cateva minute ( 2-3) sa se racoreasca usor si sa se poata scoate de pe tava fara a se rupe. Dupa ce foile sant coapte se trece la preparare cremei. Se freaca galbenusurile cu zahar, dupa gust, se adauga apoi budinca de vanilie si incet 400 ml lapte. Daca vreti sa aveti un gust mai pronuntat de vanilie, acuma se mai poate adauga esenta de vanilie sau vanilina. Se pune la fiert, si cand s-a ingrosat budinca se ia de pe foc. Se lasa la racit dupa care se amesteca cu untul. Se foloseste mixerul pentru o mai buna alifiere. . Se trece apoi la asamblarea prajiturii. Se pune in tava folie de plastic si apoi, peste ea se pune prima foaie. Se toarna crema de vanilie si se pune deasupra, zmeura. Se pune a doua foaie si se acopera prajitura cu folia de plastic. Se da la frigider pentru cateva ore. Se decoreaza cu sirop de zmeura, sau se poate imbraca in crema de vanilie si se poate orna cu zmeura, sau se poate imbraca in frisca. Depinde de imaginatia si gustul fiec