Se spala capsunile si se taie bucatele. Se taie in doua piscotul, se insiropeaza in lichior, se aseaza pe fundul paharului. Se poate prepara si intr-un castronel. Deasupra se pun cam 2 lingurite de budinca, capsunile si apoi frisca. Se face un alt strat cu un piscot, budinca, capsuni si frisca. In loc de budinca, se poate pune si crema de vanilie. Se da la rece in frigider pentru minim 3 ore. Inainte de a servi, am decorat cu muesli din fulgi de ovaz prajiti, migdale caramelate, fulgi de ciocolata si o capsuna.

Se spala capsunile si se taie bucatele. Se taie in doua piscotul, se insiropeaza in lichior, se aseaza pe fundul paharului. Se poate prepara si intr-un castronel. Deasupra se pun cam 2 lingurite de budinca, capsunile si apoi frisca. Se face un alt strat cu un piscot, budinca, capsuni si frisca. In loc de budinca, se poate pune si crema de vanilie. Se da la rece in frigider pentru minim 3 ore. Inainte de a servi, am decorat cu muesli din fulgi de ovaz prajiti, migdale caramelate, fulgi de ciocolata si o capsuna. In loc de capsuni, puteti folosi fructa voastra preferita sau fructe mixte (proaspete sau din compot) Un dulce rapid, racoritor si gustos. Este o varianta a acestui dulce de origine engleza trifle. Se pare ca la origine, acest dulce a fost facut in straturi cu pandispan insiropat in vin dulce, fructa, crema de vanilie si frisca. Eu am facut pentru o portie. . . asa in pahar. . . dar in general se poate face intr-un castron mai mare, apoi se taie bucati ca un tort.