Caliti in ulei ciupercile feliate si ceapa tocata, pana se evapora apa lasata de ciuperci. Potriviti de sare si piper si lasati la racit. Sarea puneti-o cu precautie. Intre timp, pregatiti tavile de chec pe care le tapetati cu hartie de copt si dati drumul la focul de la cuptor. Amestecati ciupercile cu faina si smantana. Adaugati uleiul, galbenusurile si mararul tocat, apoi albusurile batute spuma tare. Amestecati usor de jos in sus, omogenizand. Puneti compozitia in tavi si dati la cuptorul incins, la foc potrivit pentru aproximativ 40 min, sau pana ce checul este copt si rumenit frumos. Nu deschideti usa cuptorului in primele 30 min. Scoateti din cuptor, lasati putin sa se racoreasca, scoateti din tavi si asezati checul pe un gratar. Taiati numai dupa ce este racit. Nu puneti prea multa sare. Potriviti de sare, daca mai este nevoie, doar la sfarsit pentru ca mararul el insusi este sarat.

Caliti in ulei ciupercile feliate si ceapa tocata, pana se evapora apa lasata de ciuperci. Potriviti de sare si piper si lasati la racit. Sarea puneti-o cu precautie. Intre timp, pregatiti tavile de chec pe care le tapetati cu hartie de copt si dati drumul la focul de la cuptor. Amestecati ciupercile cu faina si smantana. Adaugati uleiul, galbenusurile si mararul tocat, apoi albusurile batute spuma tare. Amestecati usor de jos in sus, omogenizand. Puneti compozitia in tavi si dati la cuptorul incins, la foc potrivit pentru aproximativ 40 min, sau pana ce checul este copt si rumenit frumos. Nu deschideti usa cuptorului in primele 30 min. Scoateti din cuptor, lasati putin sa se racoreasca, scoateti din tavi si asezati checul pe un gratar. Taiati numai dupa ce este racit. Nu puneti prea multa sare. Potriviti de sare, daca mai este nevoie, doar la sfarsit pentru ca mararul el insusi este sarat.