Detalii Friptura Aromata de Curcan
Intr-un castron preparam amestecul pentru carne astfel: se pune iaurtul, ketchup-ul, mustarul, praf de usturoi, delikat doua linguri cu ulei de masline si apoi verdeata proaspata tocata. Se amesteca bine si intr-o punga cu clips punem copanele si acest amestec peste ele. Se inchide punga si se pune intr-un vas la frigider cateva ore. Acest amestec fragezeste foarte bine carnea si ii da o aroma deosebita datorita verdeturilor proaspete. Se scoate carnea se aseaza intr-o tava se pune putina apa sau supa de pui cca 150-200 ml se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru doua ore. In ultimele minute de coacere se da folia la o parte si se mai lasa atat cat sa prinda culoare aurie copanele.
Intr-un castron preparam amestecul pentru carne astfel: se pune iaurtul, ketchup-ul, mustarul, praf de usturoi, delikat doua linguri cu ulei de masline si apoi verdeata proaspata tocata. Se amesteca bine si intr-o punga cu clips punem copanele si acest amestec peste ele. Se inchide punga si se pune intr-un vas la frigider cateva ore. Acest amestec fragezeste foarte bine carnea si ii da o aroma deosebita datorita verdeturilor proaspete. Se scoate carnea se aseaza intr-o tava se pune putina apa sau supa de pui cca 150-200 ml se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru doua ore. In ultimele minute de coacere se da folia la o parte si se mai lasa atat cat sa prinda culoare aurie copanele. Se serveste cu piure de cartofi in cazul meu sau legume la aburi sau sote dupa preferintele fiecaruia. Pofta buna!