1 Se desface pieptul de pe gaina cu tot cu piele, se aranjeaza pe masa si se bate putin cat sa se moaie carnea. 2 Se presara cu sare si piper. 3 Se acopera cu un strat de clatite facute din cele 4 oua batute cu un pic de sare. 4 Se presara cu cascaval ras si se pune ardeiul taiat fasii pe marginea de la care incepem sa rulam carnea. 5 Se ruleaza, se inveleste intr-o bucata de pelicula ca pe o clatita si se leaga cu o ata rezistenta de jur imprejur. 6 Se pune rulada intr-un vas oval daca aveti e perfect si se acopera cu apa, se fierbe cu capac 2~2,30 ore, depinde de carne, daca e de casa fierbe mai mult, daca de la magazin, mai putin. 7 Dupa ce a fiert se scoate rulada si se pune sub o greutate sa se scurga tot lichidul care e in surplus din ea pentru 6 ore, pana se raceste carnea bine, apoi se scoate din pelicula.