Amestecam drojdia cu laptele caldut si o lingura de faina. Lasam sa dospeasca. Adaugam restul ingredientelor si framantati aluatul. Lasam cca. 30 de minute sa creasca. Scoatem samburii de la visine si le lasam sa se scurga. Facem apoi compozitia de branza. Amestecam ouale, branza, zaharul, coaja de lamaie si un praf de sare. Intindem intr-o tava unsa cu grasime sau tapetata cu hartie de copt aluatul, apoi intindem compozitia de branza si adaugam visinele. Dam la cuptor pentru 30 de minute. Verificam ca aluatul sa fie copt (dedesubt tre sa fie rumen). Scoate din cuptor prajitura si lasam sa se raceasca, apoi pregatim cele 2 pliculete de tort jelle si ornam prajitura. Pastram la frigider.

Amestecam drojdia cu laptele caldut si o lingura de faina. Lasam sa dospeasca. Adaugam restul ingredientelor si framantati aluatul. Lasam cca. 30 de minute sa creasca. Scoatem samburii de la visine si le lasam sa se scurga. Facem apoi compozitia de branza. Amestecam ouale, branza, zaharul, coaja de lamaie si un praf de sare. Intindem intr-o tava unsa cu grasime sau tapetata cu hartie de copt aluatul, apoi intindem compozitia de branza si adaugam visinele. Dam la cuptor pentru 30 de minute. Verificam ca aluatul sa fie copt (dedesubt tre sa fie rumen). Scoate din cuptor prajitura si lasam sa se raceasca, apoi pregatim cele 2 pliculete de tort jelle si ornam prajitura. Pastram la frigider.