Intr-o tigaie puneti 2 linguri ulei de masline, un catel de usturoi taiat marunt si caliti dovlecelul taiat rondele, apoi lasati sa se raceasca. Scurgeti de ulei macroul, il maruntiti, taiati rosiile uscate in bucati, taiati albusul fiert iar galbenusul il tineti deoparte. Fierbeti pasta in apa cu sare dar nu prea mult, sa nu fie flescaita. O clatiti imediat cu apa rece si o lasati sa se scurga. Intr-un castron puneti pestele, dovlecelul, rosiile, albusul si pasta, adaugati sare si ulei dupa plac, amestecati bine. Deasupra faramitati galbenusul fiert.

Intr-o tigaie puneti 2 linguri ulei de masline, un catel de usturoi taiat marunt si caliti dovlecelul taiat rondele, apoi lasati sa se raceasca. Scurgeti de ulei macroul, il maruntiti, taiati rosiile uscate in bucati, taiati albusul fiert iar galbenusul il tineti deoparte. Fierbeti pasta in apa cu sare dar nu prea mult, sa nu fie flescaita. O clatiti imediat cu apa rece si o lasati sa se scurga. Intr-un castron puneti pestele, dovlecelul, rosiile, albusul si pasta, adaugati sare si ulei dupa plac, amestecati bine. Deasupra faramitati galbenusul fiert. Se poate servi imediat sau se pune in frigider si o serviti mai tarziu.