Se curata toate legumele si se taie cubulete. Carnea se taie la fel.

Se face focul si se pune ceaunul cu putin ulei, la incalzit.

Ceapa, ardeiul si rosiile se pun la calit in ulei.

Cind sunt gata calite, se adauga bucatile de carne, paprika, chimion, sare si pasta de ardei iute. Se amesteca bine si cind carnea isi schimba culoarea se adauga 1 l apa si se lasa sa fiarba carnea bine. Cind este aproape fiarta se adauga apa necesara, zarzavatul iar peste 15 minute cartofii.

Cind sunt fierti se adauga galustele facute din faina si ou(se bat bine oul, se adauga faina si 1 lingura ulei si se amesteca bine ca sa iasa un aluat moale . Daca e prea tare se adauga apa, apoi se amesteca bine) Se rup cu o lingura si se lasa sa fiarba pina acestea se ridica deasupra.

In acel moment gulyasul este gata. Se presara cu patrunjel verde tocat, deasupra.

Daca doriti, se poate servi alaturi de un ardei iute.