Cartofii se spala se taie cubulete si se pun la fiert cu un praf de sare.

Cotletul se spala si se feliaza, dupa care se sareaza si condimenteaza.

Se bate usor Carnatii se portioneaza in functie de marimea feliei de cotlet.

Felia de carne se ruleaza in jurul carnatului si se fixeaza cu scobitori.

In uleiul incins, se rumenesc rulourile, si se adauga o cana de apa, condimente, 50 ml vin. Se inabuse, avand grija sa intoarcem din cand in cand rulourile. Daca este nevoie se mai adauga cate un pic de apa. Cand este gata se mai adauga 50 ml vin si usturoiul tocat. Cartofii se paseaza si se adauga cateva linguri de sos. Se aseaza rulourile(nu uitati sa scoateti scobitorile) pe o farfurie alaturi de piureul de cartofi. Se adauga si sosul . Se poate servi impreuna cu o salata de castraveciori acri. Pofta buna !!!