Pandispan Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Galbenusurile se amesteca cu doua linguri de ulei, trei de apa rece si un praf de sare. Turnam acest amestec peste albusuri, amestecand usor de jos in sus pana se omogenizeaza. Apoi se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt! Omogenizam din nou, turnam in tava si la cuptor circa 30-35 de minute. Se lasa la racit Crema de vanilie Se freaca galbenusurile cu zaharul (putin doar pana se omogenizeaza, nu spuma ca n-are rost), se adauga amidonul. Peste acest amestec se toarna incet laptele fierbinte (in care am pus si vanilia) si se da pe foc la bain marie pana se ingroasa! Cand e gata la focul stins se adauga ciocolata alba, untul si amestecam pana se incorporeaza bine! Se lasa la racit Crema de frisca cu fragi Se bate bine frisca (eu am pus si doua linguri de zahar pudra vanilat, dar am facut-o dupa gustul meu deci puteti si sa nu puneti) se adauga fragutele si mai invartim de cateva ori cu mixerul pana acestea se desfac si se coloreaza frisca in roz! Deci avem pandispanul racit! Il taiem in doua, il insiropam cu un sirop simplu de apa cu zahar (dupa gust) il umplem cu crema de vanilie si il dam la frigider. Acum putem sa facem crema de frisca dupa cum am scris mai sus. Inainte sa punem fragile eu am luat trei, patru linguri de frisca alba pentru a decora marginile tortului! Scoatem tortul de la frigider decoram marginile si intindem deasupra crema de fragi! ! ! Peste, punem in mod dezordonat fragutele mai aratoase (cele lasate deoparte) si e momentul sa facem gelatina. Pe plic scrie sa se lase la racit doua minute! Eu cred ca am lasat patru cinci (ma gandeam ca se strica frisca cu gelatina asa fierbinte peste) si incepuse deja se se inchege! ! ! N-am mai reusit sa fac gelatina sa curga si pe margini (asa cum doream) dar in schimb gustul a fost nemaipomenit! ! ! ! Se poate face in doua faze sau chiar trei! Odata ce ai pandispanul facut si crema de vanile, de batut frisca si facut gelatina e un joc! Fetelor zau ca marita sa-l incercati! ! ! !Pandispan Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Galbenusurile se amesteca cu doua linguri de ulei, trei de apa rece si un praf de sare. Turnam acest amestec peste albusuri, amestecand usor de jos in sus pana se omogenizeaza. Apoi se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt! Omogenizam din nou, turnam in tava si la cuptor circa 30-35 de minute. Se lasa la racit Crema de vanilie Se freaca galbenusurile cu zaharul (putin doar pana se omogenizeaza, nu spuma ca n-are rost), se adauga amidonul. Peste acest amestec se toarna incet laptele fierbinte (in care am pus si vanilia) si se da pe foc la bain marie pana se ingroasa! Cand e gata la focul stins se adauga ciocolata alba, untul si amestecam pana se incorporeaza bine! Se lasa la racit Crema de frisca cu fragi Se bate bine frisca (eu am pus si doua linguri de zahar pudra vanilat, dar am facut-o dupa gustul meu deci puteti si sa nu puneti) se adauga fragutele si mai invartim de cateva ori cu mixerul pana acestea se desfac si se coloreaza frisca in roz! Deci avem pandispanul racit! Il taiem in doua, il insiropam cu un sirop simplu de apa cu zahar (dupa gust) il umplem cu crema de vanilie si il dam la frigider. Acum putem sa facem crema de frisca dupa cum am scris mai sus. Inainte sa punem fragile eu am luat trei, patru linguri de frisca alba pentru a decora marginile tortului! Scoatem tortul de la frigider decoram marginile si intindem deasupra crema de fragi! ! ! Peste, punem in mod dezordonat fragutele mai aratoase (cele lasate deoparte) si e momentul sa facem gelatina. Pe plic scrie sa se lase la racit doua minute! Eu cred ca am lasat patru cinci (ma gandeam ca se strica frisca cu gelatina asa fierbinte peste) si incepuse deja se se inchege! ! ! N-am mai reusit sa fac gelatina sa curga si pe margini (asa cum doream) dar in schimb gustul a fost nemaipomenit! ! ! ! Se poate face in doua faze sau chiar trei! Odata ce ai pandispanul facut si crema de vanile, de batut frisca si facut gelatina e un joc! Fetelor zau ca marita sa-l incercati! ! ! !