Treceti repede in untul incins, legumele taiate feliute subtiri, apoi puneti-le intr-un vas yena. Taiati in jumatati pieptul de pui si prajiti-l pe toate partile in untul ramas, apoi puneti-l in vas, peste legume. Separat, intr-un bol, amestecati uleiul cu praful curry si zeama de lamaie, apoi adaugati 1/2 pahar cu apa. Sarati si piperati, dupa gust. Turnati sosul obtinut peste carne si legume si dati la cuptor pentru 20 min sau pana ce carnea este facuta si putin rumenita. Serviti cald, imediat, decorat cu felii de rosii si presarat cu patrunjel verde, tocat.

Treceti repede in untul incins, legumele taiate feliute subtiri, apoi puneti-le intr-un vas yena. Taiati in jumatati pieptul de pui si prajiti-l pe toate partile in untul ramas, apoi puneti-l in vas, peste legume. Separat, intr-un bol, amestecati uleiul cu praful curry si zeama de lamaie, apoi adaugati 1/2 pahar cu apa. Sarati si piperati, dupa gust. Turnati sosul obtinut peste carne si legume si dati la cuptor pentru 20 min sau pana ce carnea este facuta si putin rumenita. Serviti cald, imediat, decorat cu felii de rosii si presarat cu patrunjel verde, tocat.