Se taie cotletul in felii mai grosute, se bat subtiri (daca le bateti intre pungi nu stropiti in jur si nu se rupe carnea),se sareaza, se pipereaza . Pe o felie de carne se aseaza o felie de sunca,una de cascaval apoi o jumate de felie de ananas. Se ruleaza carnea, capetele se inchid ca la sarmale. Se da prin faina,ou,pesmet si se prajesc. Se servesc cu garnitura de cartofi pai peste care putem razui cascaval. (daca in loc de sunca puneti parizel si cascaval si nu puneti ananas obtineti astfel Gordon Bleu care este si el la randul sau delicios)Se taie cotletul in felii mai grosute, se bat subtiri (daca le bateti intre pungi nu stropiti in jur si nu se rupe carnea),se sareaza, se pipereaza . Pe o felie de carne se aseaza o felie de sunca,una de cascaval apoi o jumate de felie de ananas. Se ruleaza carnea, capetele se inchid ca la sarmale. Se da prin faina,ou,pesmet si se prajesc. Se servesc cu garnitura de cartofi pai peste care putem razui cascaval. (daca in loc de sunca puneti parizel si cascaval si nu puneti ananas obtineti astfel Gordon Bleu care este si el la randul sau delicios)