Mamaliga rece o framantam impreuna cu ouale (adaugati in functie de cantitatea de mamaliga ramasa 1 sau 2 oua, cat sa obtineti o compozitie omogena din care sa puteti forma chiftelute), patrunjelul tocat, branza rasa, sare, piper dupa gust. Din compozitia rezultata formam chiftele pe care le vom da prin faina, ou si pesmet dupa care le vom praji in ulei incins. Le servim alaturi de fripturi, mancaruri cu sos sau ca atare simple in compania unui sos de rosii. Pofta buna! ! !Mamaliga rece o framantam impreuna cu ouale (adaugati in functie de cantitatea de mamaliga ramasa 1 sau 2 oua, cat sa obtineti o compozitie omogena din care sa puteti forma chiftelute), patrunjelul tocat, branza rasa, sare, piper dupa gust. Din compozitia rezultata formam chiftele pe care le vom da prin faina, ou si pesmet dupa care le vom praji in ulei incins. Le servim alaturi de fripturi, mancaruri cu sos sau ca atare simple in compania unui sos de rosii. Pofta buna! ! ! Le putem servi si ca fel principal cu sos de rosii.