Orezul se alege si se spala in cateva ape. O ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. O legatura de marar se alege, se spala si se toaca marunt. Carnea se amesteca cu ceapa tocata, ouale, orezul, sare si piper macinat - dupa gust- si cu mararul tocat. Cu palmele umezite, se modeleaza perisoare si se aseaza pe o farfurie umezita. Punem perisoarele intr-o oala cu apa care clocoteste si le lasam pana se ridica la suprafata (3-4 minute). Scoatem perisoarele pe o farfurie curata cu ajutorul unei linguri de spuma. Separat, punem cealalta ceapa tocata marunt sa se inabuse cu uleiul si o cescuta cu supa de carne. Cand a devenit sticloasa, adaugam pasta de ardei si pe cea de rosii - desfacuta in supa, cateva boabe de piper si o foaie de dafin. Fierbem amestecul 5 minute apoi adaugam perisoarele fierte si restul de marar tocat marunt. Potrivim de sare si mai dam cateva clocote impreuna.

Orezul se alege si se spala in cateva ape. O ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. O legatura de marar se alege, se spala si se toaca marunt. Carnea se amesteca cu ceapa tocata, ouale, orezul, sare si piper macinat - dupa gust- si cu mararul tocat. Cu palmele umezite, se modeleaza perisoare si se aseaza pe o farfurie umezita. Punem perisoarele intr-o oala cu apa care clocoteste si le lasam pana se ridica la suprafata (3-4 minute). Scoatem perisoarele pe o farfurie curata cu ajutorul unei linguri de spuma. Separat, punem cealalta ceapa tocata marunt sa se inabuse cu uleiul si o cescuta cu supa de carne. Cand a devenit sticloasa, adaugam pasta de ardei si pe cea de rosii - desfacuta in supa, cateva boabe de piper si o foaie de dafin. Fierbem amestecul 5 minute apoi adaugam perisoarele fierte si restul de marar tocat marunt. Potrivim de sare si mai dam cateva clocote impreuna. Pofta buna!