Cei patru carasi impreuna cu telina, morcovul, pastarnacul si patrunjelul se fierb pana ce legumele si pestele se farama foarte bine. Amestecul format se paseaza printr-o sita si daca mai e nevoie se mai adauga lichid. In supa formata se adauga cartofii taiati cuburi si orezul. Cand acestea sunt fierte pe jumatate adugam bucatile de peste si rosiile taiate cuburi. Atunci cand pestele este aproape gata adaugam borsul (dupa gust) si mai fierbem cateva minute Se serveste cu leustean verde si ardei iute.

Cei patru carasi impreuna cu telina, morcovul, pastarnacul si patrunjelul se fierb pana ce legumele si pestele se farama foarte bine. Amestecul format se paseaza printr-o sita si daca mai e nevoie se mai adauga lichid. In supa formata se adauga cartofii taiati cuburi si orezul. Cand acestea sunt fierte pe jumatate adugam bucatile de peste si rosiile taiate cuburi. Atunci cand pestele este aproape gata adaugam borsul (dupa gust) si mai fierbem cateva minute Se serveste cu leustean verde si ardei iute.