1. se bat albusurile spuma; 2. se adauga zaharul treptat 3. se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate 4. se adauga faina cernuta omogenizand cu o lopatica 5. se toarna cu duiul bastonase de 7-8 cm pe hartie de copt 6. se cerne deasupra zahar pudra. . . dupa care se inlatura surplusul luand foaie de doua colturi si scuturand-o. 7. se coc la foc potrivit Se prezinta unite doua cate doua.1. se bat albusurile spuma; 2. se adauga zaharul treptat 3. se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate 4. se adauga faina cernuta omogenizand cu o lopatica 5. se toarna cu duiul bastonase de 7-8 cm pe hartie de copt 6. se cerne deasupra zahar pudra. . . dupa care se inlatura surplusul luand foaie de doua colturi si scuturand-o. 7. se coc la foc potrivit Se prezinta unite doua cate doua. Zaharul se pudreaza inainte de a le baga in cuptor Sunt pufoase, usoare si putin crocante deasupra. Ies cam 40 de buc.