Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul cam 1 minut, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza. Se unge o forma cu unt sau margarina si se toarna compozitia pastrand un pic pentru a se amesteca cu cacao, punind si aceasta compozitie peste cealalta. Se coace la foc potrivit 40-45 minute.

Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul cam 1 minut, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza. Se unge o forma cu unt sau margarina si se toarna compozitia pastrand un pic pentru a se amesteca cu cacao, punind si aceasta compozitie peste cealalta. Se coace la foc potrivit 40-45 minute.

Reusita e sigura