Fileurile se freaca bine cu piper si busuioc maruntit, se ung pe ambele parti cu ulei si se pune intr-un vas acoperit la rece ptr. cel putin 1 ora. Se scoate si se prajeste pe ambele parti bine apoi se sareaza dupa gust. Zaharul intr-o tigaie se pune la caramelizat, punem lingura de rama,visinile, ghimbirul,busuiocul 1 ligurita de moca daca e uscat si maruntit daca e proaspat punem 2 crengute,adaugam si zeama de la portocala piper un varf bun de cutit si lasam sa se intrepatrunda aproximativ 3 min.

Fileurile se freaca bine cu piper si busuioc maruntit, se ung pe ambele parti cu ulei si se pune intr-un vas acoperit la rece ptr. cel putin 1 ora. Se scoate si se prajeste pe ambele parti bine apoi se sareaza dupa gust. Zaharul intr-o tigaie se pune la caramelizat, punem lingura de rama,visinile, ghimbirul,busuiocul 1 ligurita de moca daca e uscat si maruntit daca e proaspat punem 2 crengute,adaugam si zeama de la portocala piper un varf bun de cutit si lasam sa se intrepatrunda aproximativ 3 min.

Se aseaza in farfurie un pat de visine peste care se pune fileurile de piept de rata.