Nuca se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si ciocolata rasa. Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu untul moale si se adauga peste nuca. Se pun apoi si albusurile si se amesteca usor. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza si ea in compozitie. Apoi se adauga coaja de lamaie. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 40 de minute la foc mediu.

Nuca se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si ciocolata rasa. Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu untul moale si se adauga peste nuca. Se pun apoi si albusurile si se amesteca usor. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza si ea in compozitie. Apoi se adauga coaja de lamaie. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 40 de minute la foc mediu. Se pudreaza cu mult zahar. De asemenea, blatul se poate taia in doua si se poate unge cu gem. Poate fi ornata cu glazura de ciocolata.