Pregatiti pasta tikka: Amestecati toate ingredientele si treceti-le prin rasnita electrica sau maruntiti-le foarte bine cu un mojar. Combinati-le cu sucul de lamaie si otetul de vin alb. Incingeti intr-o tigaie uleiul, adaugati amestecul de condimente si lasati sa fiarba circa 10 min pana isi dezvolta aromele si se ingroasa putin, amestecand. Lasati la racit. Pregatiti puiul : Ungeti pulpele cu 5 linguri de pasta tikka pe toate partile si lasati la frigider circa 1 ora. Puneti-le apoi intr-un vas termorezistent impreuna cu toate ingredientele, mai putin ceapa. Asezonati si dati la cuptorul incins la 190 grade. Adaugati dupa 20 min, in strat uniform, ceapa feliata si mai tineti la cuptor inca 45 min sau pana ce pulpele sunt facute si ceapa inmuiata.

Pregatiti pasta tikka: Amestecati toate ingredientele si treceti-le prin rasnita electrica sau maruntiti-le foarte bine cu un mojar. Combinati-le cu sucul de lamaie si otetul de vin alb. Incingeti intr-o tigaie uleiul, adaugati amestecul de condimente si lasati sa fiarba circa 10 min pana isi dezvolta aromele si se ingroasa putin, amestecand. Lasati la racit. Pregatiti puiul : Ungeti pulpele cu 5 linguri de pasta tikka pe toate partile si lasati la frigider circa 1 ora. Puneti-le apoi intr-un vas termorezistent impreuna cu toate ingredientele, mai putin ceapa. Asezonati si dati la cuptorul incins la 190 grade. Adaugati dupa 20 min, in strat uniform, ceapa feliata si mai tineti la cuptor inca 45 min sau pana ce pulpele sunt facute si ceapa inmuiata. Serviti-le calde cu garnitura simpla de orez si iaurt natural. Pasta tikka ramasa poate fi pastrata la frigider, pana in 3 luni, intr-un borcan cu capac ce inchide etans