Indepartati varfurile aripilor de curcan,apoi taiati-le in doua pe la incheietura.stropiti carnea cu zeama de lamaie si sare .

Amestecati iaurtul cu condimentele si ardeiul iute.

Puneti carnea in mixtura si amestecati bine dupa care acoperiti vasul cu o folie si marinati la frigider 12 ore sau de seara pana a doua zi.

Puneti bucatile de carne intr-un vas termorezistent,acoperiti cu o folie de aluminiu si puneti in cuptorul preincalzit si coaceti la foc mediu,cam o ora,dupa care scoateti folia sa se rumeneasca frumos carnea.

Serviti cu salata verde,ceapa rosie si bucati de lamaie.

Astea ar trebui si ele presarate cu un alt condiment,dar e deja prea mult.

Am sa adaug aici reteta de condiment pentru orice preparat de carne tandoori:1 lg (lingurita) praf de usturoi1 lg ghimbir uscat si macinat1 lg cuisoare macinate1/2 lg nucsoara rasa1 lg coaja de nucsoara(mace)-asta nu stiu daca se gaseste dar cred ca poate fi inlocuita cu curcuma (turmeric) sau sofran1 1/2 lg chimen macinat (nu chimion )2 Lg (linguri ) coriandru macinat1 lg seminte fenicul macinate1 lg scortisoara (optional)1 lg piper negru macinat1 lg seminte cardamom maro macinate1 lg boia iute1 lg boia dulcese amesteca toate ingredientele si se pastreaza intr-un recipient bine inchis.