Muschiuletul afumat il taiem felii de grosimea degetului mic. Ceapa o tocam marunt si o calim pe 2 linguri de ulei. Adaugam carnea tocata si condimentam cu sare si piper dupa gust. Le calim impreuna timp de 10 minute. Intr-o oala punem apa cu 1 lingura de sare la fiert si cand clocoteste oparim varza in ea. Desprindem frunzele si le punem deoparte pe o farfurie. In frunzele oparite punem o felie de muschi afumat, peste adaugam 1 lingura de carne tocata si prajita. Impachetam frunza si apoi o legam cu o sfoara. Procedam la fel si cu celelalte frunze. Varza ramasa o taiem fasii si o punem deoparte. Intr-o tava mai adanca punem 3 linguri untura ce o topim un pic, deasupra asezam varza taiata marunt si peste asezam pachetelele de varza. Deasupra presaram cu maghiran, piper macinat, turnam si cei 150 ml bulion si 500 ml supa de carne. Acoperim tava cu folie si o dam la cuptor pentru circa 60 minute la foc moderat (perioada cat se tine tava la cuptor depinde de cuptorul fiecaruia, de aceea va recomand ca dupa 40 minute sa va uitati la pachetele, incercati sa le impungenti cu o furculita si daca aceasta patrunde usor inseamna ca muschiul e facut si se poate scoate ).

Muschiuletul afumat il taiem felii de grosimea degetului mic. Ceapa o tocam marunt si o calim pe 2 linguri de ulei. Adaugam carnea tocata si condimentam cu sare si piper dupa gust. Le calim impreuna timp de 10 minute. Intr-o oala punem apa cu 1 lingura de sare la fiert si cand clocoteste oparim varza in ea. Desprindem frunzele si le punem deoparte pe o farfurie. In frunzele oparite punem o felie de muschi afumat, peste adaugam 1 lingura de carne tocata si prajita. Impachetam frunza si apoi o legam cu o sfoara. Procedam la fel si cu celelalte frunze. Varza ramasa o taiem fasii si o punem deoparte. Intr-o tava mai adanca punem 3 linguri untura ce o topim un pic, deasupra asezam varza taiata marunt si peste asezam pachetelele de varza. Deasupra presaram cu maghiran, piper macinat, turnam si cei 150 ml bulion si 500 ml supa de carne. Acoperim tava cu folie si o dam la cuptor pentru circa 60 minute la foc moderat (perioada cat se tine tava la cuptor depinde de cuptorul fiecaruia, de aceea va recomand ca dupa 40 minute sa va uitati la pachetele, incercati sa le impungenti cu o furculita si daca aceasta patrunde usor inseamna ca muschiul e facut si se poate scoate ). Se servesc fierbinti alaturi de varza marunta din tava si presarata cu marar verde si de ce nu... chiar si cu 1-2 linguri smantana. Pofta Buna!!!