Se face un aluat nelipicios din ingrediente, se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, apoi se intinde foaie si se taie 3 dimensiuni de discuri. Uniti discurile cu ajutorul albusului batut, (albusul se pune doar in mijlocu discului), se apasa cu degetul peste cele 3 discuri (in mijloc) se taie in patru, dar nu de tot. Se mai lasa cca. 10 min la crescut. Incingem ulei, le prajim si apoi le glazuram cu dulceata de visine sau le pudrati cu zahar pudra.

Se face un aluat nelipicios din ingrediente, se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, apoi se intinde foaie si se taie 3 dimensiuni de discuri. Uniti discurile cu ajutorul albusului batut, (albusul se pune doar in mijlocu discului), se apasa cu degetul peste cele 3 discuri (in mijloc) se taie in patru, dar nu de tot. Se mai lasa cca. 10 min la crescut. Incingem ulei, le prajim si apoi le glazuram cu dulceata de visine sau le pudrati cu zahar pudra. Raman proaspete si dupa 4 zile.