* Crusta de placinta Deci, dupa cum v-am spus am fentat de data asta si am folosit un aluat de cumparat. l-am copt putin, pana marginile au prins o culoare usor maronie. Am scos crusta din cuptor. Am trecut apoi la umplutura. In timpul asta crusta se lasa la rece. Am avut cartofii yams gata copti si decojiti. Am zdrobit cartofii. Intr-un castron am pus albusurile de ou si le-am amestecat cu mixerul impreuna cu nectarul de agave (se foloseste in loc de zahar, de aia am spus ca se poate folosi si miere). Apoi am adaugat yams, scortisoara si cuisoare dupa gust. Am amestecat din nou, pana la omogenizare dupa care am adaugat laptele. Poate trebuie ceva mai mult sau mai putin decat am dat eu cantitatea, este in functie de cat de mare este vasul dvs. Umplutura nu trebuie sa fie lichida de tot, dar nici tare. Trebuie sa fie undeva intre cele doua. Se umple crusta si se da la cuptorul preincalzit la temperatura mare. Se coace la temperatura aia primele 10 minute, dupa care se da temparatura la mediu. Se coace pana ce o scobitoare pusa in mijlocul umpluturii iese afara curata. Aveti grija sa nu se arda marinile pie-ului. Pentru asta se pot acoperi marginile cu hartie de copt. Se decoreaza dupa dorinta, se serveste cu frisca batuta cu un praf de scortisoara.* Crusta de placinta Deci, dupa cum v-am spus am fentat de data asta si am folosit un aluat de cumparat. l-am copt putin, pana marginile au prins o culoare usor maronie. Am scos crusta din cuptor. Am trecut apoi la umplutura. In timpul asta crusta se lasa la rece. Am avut cartofii yams gata copti si decojiti. Am zdrobit cartofii. Intr-un castron am pus albusurile de ou si le-am amestecat cu mixerul impreuna cu nectarul de agave (se foloseste in loc de zahar, de aia am spus ca se poate folosi si miere). Apoi am adaugat yams, scortisoara si cuisoare dupa gust. Am amestecat din nou, pana la omogenizare dupa care am adaugat laptele. Poate trebuie ceva mai mult sau mai putin decat am dat eu cantitatea, este in functie de cat de mare este vasul dvs. Umplutura nu trebuie sa fie lichida de tot, dar nici tare. Trebuie sa fie undeva intre cele doua. Se umple crusta si se da la cuptorul preincalzit la temperatura mare. Se coace la temperatura aia primele 10 minute, dupa care se da temparatura la mediu. Se coace pana ce o scobitoare pusa in mijlocul umpluturii iese afara curata. Aveti grija sa nu se arda marinile pie-ului. Pentru asta se pot acoperi marginile cu hartie de copt. Se decoreaza dupa dorinta, se serveste cu frisca batuta cu un praf de scortisoara.