Mod preparare blat: Se pune untul intr-o cratita si se topeste pe foc mic. Merele se curata si se taie bucatele mici. Untul se pune intr-un vas mai mare unde se amesteca cu zaharul, dupa care cu ouale, zaharul vanilat, sarea, visinata, faina, praful de copt si 80% din mere. Compozitia se aseaza intr-o forma rotunda unsa cu unt, iar deasupra se pune restul de mere, se da la cuptor aproximativ 50 minute. Mod preparare decor: Se prepara o budinca (lapte, zahar si praful de budinca), iar cand aceasta sa racit putin se adauga untul. Aceasta se pune peste prajitura scoasa din tava si racita (eu am lasat-o sa curga neuniform, se poate decora diferit in functie de fiecare). Se lasa la rece aproximativ o ora.

Mod preparare blat: Se pune untul intr-o cratita si se topeste pe foc mic. Merele se curata si se taie bucatele mici. Untul se pune intr-un vas mai mare unde se amesteca cu zaharul, dupa care cu ouale, zaharul vanilat, sarea, visinata, faina, praful de copt si 80% din mere. Compozitia se aseaza intr-o forma rotunda unsa cu unt, iar deasupra se pune restul de mere, se da la cuptor aproximativ 50 minute. Mod preparare decor: Se prepara o budinca (lapte, zahar si praful de budinca), iar cand aceasta sa racit putin se adauga untul. Aceasta se pune peste prajitura scoasa din tava si racita (eu am lasat-o sa curga neuniform, se poate decora diferit in functie de fiecare). Se lasa la rece aproximativ o ora. Pofta buna!!!