Cei 200 g zahar pudra, 200 g cafea cappuccino clasic impreuna cu cele 2 fiole de esenta de vanilie le punem intr-o cratita si adaugam treptat frisca amestecand pana se omogenizeaza. Vasul il punem la foc unde il vom tine pana se va incalzi usor compozitia si zaharul e topit (atentie! nu il fierbem). Luam de pe foc vasul si treptat adaugam cei 250 ml Rom continuand sa amestecam pana totul se omogenizeaza. Turnam in sticle si le dam la rece. Dupa doua zile se poate consuma. Din aceasta cantitate obtinem in jur de 1.5 l lichior.

Cei 200 g zahar pudra, 200 g cafea cappuccino clasic impreuna cu cele 2 fiole de esenta de vanilie le punem intr-o cratita si adaugam treptat frisca amestecand pana se omogenizeaza. Vasul il punem la foc unde il vom tine pana se va incalzi usor compozitia si zaharul e topit (atentie! nu il fierbem). Luam de pe foc vasul si treptat adaugam cei 250 ml Rom continuand sa amestecam pana totul se omogenizeaza. Turnam in sticle si le dam la rece. Dupa doua zile se poate consuma. Din aceasta cantitate obtinem in jur de 1.5 l lichior.