Merele se spala si se curata de coaja. Se dau pe razatoare si se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat si scortisoara. Se adauga un varf de sare si 3-4 linguri de faina pana se imbiba cu zeama de la mere si devina o pasta. Se incinge ulei intr-o cratita si se pune aluat cu o lingura, atata cat incape intr-o lingura rasa. Se prajesc pe ambele parti pana devin aurii. Se pun pe o farfurie pe un servetel care sa absoarba uleiul.

Merele se spala si se curata de coaja. Se dau pe razatoare si se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat si scortisoara. Se adauga un varf de sare si 3-4 linguri de faina pana se imbiba cu zeama de la mere si devina o pasta. Se incinge ulei intr-o cratita si se pune aluat cu o lingura, atata cat incape intr-o lingura rasa. Se prajesc pe ambele parti pana devin aurii. Se pun pe o farfurie pe un servetel care sa absoarba uleiul. Se pot servi calde sau reci. De obicei se servesc cu o lingurita de miere si scortisoara.