Se curata prazul si se taie in bucati de 1 cm. Se opareste in apa cu sare pana se moaie, apoi se pune la scurs si se lasa la rece. Separat se bate oul impreuna cu branza pisata, sare piper si smantana. Cand prazul este rece se amesteca cu branza. Se formeaza rulori cu aluatul pentru foietaj si se aseaza intr-o tava. Din loc in loc se inteapa cu o furculita. Deasupra se da cu ou. Se pune in cuptor pana capata un aspect auriu.

Se curata prazul si se taie in bucati de 1 cm. Se opareste in apa cu sare pana se moaie, apoi se pune la scurs si se lasa la rece. Separat se bate oul impreuna cu branza pisata, sare piper si smantana. Cand prazul este rece se amesteca cu branza. Se formeaza rulori cu aluatul pentru foietaj si se aseaza intr-o tava. Din loc in loc se inteapa cu o furculita. Deasupra se da cu ou. Se pune in cuptor pana capata un aspect auriu.