Avand gaina 2 ani am fost nevoita s-o fierb la oala de presiune . Am transat gaina si am pus-o in oala, dupa care am pus zarzavaturile si apa pana la semn. Am pus capacul si am pus-o la fiert 40 de minute, dupa care am scos carnea, zarzavaturile si am strecurat zeama. Am adunat grasimea lasata de gaina pentru ca era prea multa si am pus-o pe aragaz la foc mic pentru a avea timp sa prepar galustele. Am luat 2 oua si le-am batut bine, bine cu un varf de lingurita de praf de copt. Am pus apoi 2 lingurite de apa minerala si doua de ulei si am mai batut putin, dupa care am turnat grisul facand o compozitie potrivita de luat cu lingurita. Se ia apoi cu lingurita (care a fost muiata in supa care fierbe) cate o jumatate de lingurita si se pune in supa. Apoi, iar se moaie lingurita si se ia din compozitie si tot asa pana se termina. Se lasa sa fiarba galustele si apoi se stinge supa. Se serveste cu patrunjel pus in farfurie.