1. Calcanul se curata si se portioneaza.2. Se spala bucatile de calcan si se lasa la scurs.3. Se pregateste un amestec din faina, malai si boia de ardei, prin care vom tavali bucatile de calcan.4. Dupa ce s-au scurs bucatile de calcan se introduc intr-un bol in care am pus lapte, 1 lingurita de sare si cimbrisorul rupt marunt. Se tin cam jumatate de ora, upa care se lasa iar sa se scurga.5. Se pune intr-o tigaie ulei si se incinge. Se tavalesc bucatile de calcan prin amestecul facut si se pun imediat la prajit.6. Se prajesc bine, avand grija sa le intoarcem pe toate partile cu un cleste. 7. Se scoate pestele pe servetele de hartie, intr-o farfurie, iar dupa ce s-a scurs se muta pe altceva.8. Se serveste cu zeama de lamaie, mujdei de usturoi, mamaliguta, alaturi de diferite garnituri. Eu am facut rapid o varza calita. Pofta buna!