Din apa, sare si faina de malai, faceti o mamaliga de marime medie, mai vartoasa, apoi lasati-o la racit. Vezi modul de preparare accesand link-ul: http://www.retete/carte_de_bucate/garnituri/mamaliga_pripita-4516/ Intre timp, taiati carnea cubulete, rumeniti-o usor in uleiul incins. Adaugati bulionul, usturoiul, restul condimentelor, putina apa calda sau bulion de pui, mai dati cateva clocote si stingeti focul. Separat, bateti oul si adaugati smantana, omogenizand. Ungeti cu ulei sau unt un vas de ceramica care merge la cuptor sau de yena. Puneti felii potrivite de mamaliga, iar printre ele, bucatile de carne cu sosul de rosii, repartizand uniform in tot vasul. Turnati sosul alb si pe deasupra puneti rosii taiate in jumatati sau felii mai groase, daca sunt mai mari. Dati la cuptorul incins, pentru 15-25 min sa se gratineze bine sau pana ce se rumeneste frumos. Serviti calda, imediat, cu o salata de sezon.

Din apa, sare si faina de malai, faceti o mamaliga de marime medie, mai vartoasa, apoi lasati-o la racit. Vezi modul de preparare accesand link-ul: http://www.retete/carte_de_bucate/garnituri/mamaliga_pripita-4516/ Intre timp, taiati carnea cubulete, rumeniti-o usor in uleiul incins. Adaugati bulionul, usturoiul, restul condimentelor, putina apa calda sau bulion de pui, mai dati cateva clocote si stingeti focul. Separat, bateti oul si adaugati smantana, omogenizand. Ungeti cu ulei sau unt un vas de ceramica care merge la cuptor sau de yena. Puneti felii potrivite de mamaliga, iar printre ele, bucatile de carne cu sosul de rosii, repartizand uniform in tot vasul. Turnati sosul alb si pe deasupra puneti rosii taiate in jumatati sau felii mai groase, daca sunt mai mari. Dati la cuptorul incins, pentru 15-25 min sa se gratineze bine sau pana ce se rumeneste frumos. Serviti calda, imediat, cu o salata de sezon.