Se rehidrateaza fructele turnand apa peste ele cat sa le acopere (sau rom, pentru cine doreste). Aceasta operatiune dureaza 10-12 ore. Apoi se scurge apa de pe fructe, se dau prin masina de tocat carne (in cazul meu blanderul de mana), se amesteca cu 1/2 cana lapte de soia (numai daca amestecul este prea tare). Compozitia se da la rece pentru 2 ore, apoi se formeaza bilute care se dau prin nuca de cocos.

Se rehidrateaza fructele turnand apa peste ele cat sa le acopere (sau rom, pentru cine doreste). Aceasta operatiune dureaza 10-12 ore. Apoi se scurge apa de pe fructe, se dau prin masina de tocat carne (in cazul meu blanderul de mana), se amesteca cu 1/2 cana lapte de soia (numai daca amestecul este prea tare). Compozitia se da la rece pentru 2 ore, apoi se formeaza bilute care se dau prin nuca de cocos. O reteta simpla, sanatoasa si delicioasa!