Spargeti oul. Adaugati faina si amestecati pana obtineti un aluat care se intinde cu usurinta. Lasati aluatul sa se odihneasca pe masa aprox. 30 de minute. Presarati planseta cu faina din belsug. Intindeti o foaie cat mai subtire. Lasati sa se usuce cateva minute. Faceti rulou foaia obtinuta. Taiati fasii mai subtiri sau mai groase - dupa cum vreti sa fie taiteii. Rasfirati cu varful cutitului. Lasati sa se zvante bine apoi scuturati excesul de faina. Folositi in stare proaspata sau uscati-i foarte bine pe o hartie alba. Taiteii bine uscati se pastreaza in pungi de hartie, la loc racoros si bine aerisit. Nu in frigider!Spargeti oul. Adaugati faina si amestecati pana obtineti un aluat care se intinde cu usurinta. Lasati aluatul sa se odihneasca pe masa aprox. 30 de minute. Presarati planseta cu faina din belsug. Intindeti o foaie cat mai subtire. Lasati sa se usuce cateva minute. Faceti rulou foaia obtinuta. Taiati fasii mai subtiri sau mai groase - dupa cum vreti sa fie taiteii. Rasfirati cu varful cutitului. Lasati sa se zvante bine apoi scuturati excesul de faina. Folositi in stare proaspata sau uscati-i foarte bine pe o hartie alba. Taiteii bine uscati se pastreaza in pungi de hartie, la loc racoros si bine aerisit. Nu in frigider! Spor la lucru!!!