1 Legumele se spala.2.

Rosiile se curata de coaja, cel mai usor prin a le opari. Apoi, le taiem cubulete. De la avocado vom folosi doar pulpa asa ca ii taiem in doua, scoatem samburele si scobimte miezul cu o lingura. Ceapa, verdeturile si ardeiul le taiem cat mai mic posibil. Stoarcem lamaia si zdrobim usturoiul.3.

Zdrobim avocado cu o furculita, apoi adaugam rosiile, ceapa, ardeiul, verdeata, zeama de lamaie, usturoiul si condimentam cu sare si piper. Daca preferati mai iute, folositi si putin sos de ardei iute cu usturoi.

Amestecam totul bine pana la omogenizare.(Toate ingredientele pot fi facute pasta la blender, metoda pe care am adoptat-o si eu rezultatul fiind mai cremos)Se tine la frigider un timp pentru a fi o gustare racoroasa si sanatoasa!Se serveste cu paine prajita sau cu chipsuri de porumb tortilla.

POFTA BUNA!!!