Merele impreuna cu 550 ml apa si zaharul se pun la foc, cand fierb se adauga, praful de budinca diluat in 50 ml apa, cand s-a ingrosat luam de pe foc si adaugam un pic de scortisoara. Se tapeteaza o tava cu folie se adauga jumatate din mere, apoi se pune un strat de biscuiti, merele ramase si biscuiti. Se lasa cca 3 ore sa se raceasca bine. Apoi se rastoarna pe o tava se portioneaza si se orneaza cu frisca si scortisoara!Merele impreuna cu 550 ml apa si zaharul se pun la foc, cand fierb se adauga, praful de budinca diluat in 50 ml apa, cand s-a ingrosat luam de pe foc si adaugam un pic de scortisoara. Se tapeteaza o tava cu folie se adauga jumatate din mere, apoi se pune un strat de biscuiti, merele ramase si biscuiti. Se lasa cca 3 ore sa se raceasca bine. Apoi se rastoarna pe o tava se portioneaza si se orneaza cu frisca si scortisoara!