Se marunteste mararul si patrunjelul. Spanacul spalat si curatat se fierbe in apa, apoi il strecori si lasi la scurs bine de tot, dupa care se toaca. Telemeaua se toaca bucati mici si ea, la fel si ceapa. Se amesteca intr-un vas spanacul, mararul, patrunjelul, telemeaua ceapa si cu ouale batute in prealabil. Se pune deoparte. Daca vreti se poate condimenta si cu piper (eu nu am pus). Se ia apoi o tava de prajitura, se unge cu ulei si se pune in ea o foaie Fillo si se aranjeaza in asa fel ca foaia sa fie si pe peretii tavii. Se unge cu ulei si se pune deasupra a doua foaie fillo, se unge si se adauga o alta foaie. Se repeta pana aveti 4 foi in tava. Apoi se pune o foaie in tava doar pe jumatate, iar cealalta parte ramane rasfranta peste marginea tavii. Se unge cu ulei si se adauga o alta foaie in asa fel ca sa avem inca 4 foi si fiecare din ele sa acopere o margine de tava (vezi poze). Se pune umplutura apoi si se acopera (ca un plic se inchide) cu marginile foilor care sunt rasfrante peste tava. Deasupra lor se mai adauga o alta foaie si, sa nu uitam, de fiecare data sa ungem cu ulei. Deasupra prajiturii se da din nou cu ulei, se unge cu ulei si intre peretii tavii si prajitura, se pune la cuptor la foc mediu. Se serveste rece langa o halba cu bere buna sau langa un vin buuun. Se poate servi si calda, e la fel de buna.

Se marunteste mararul si patrunjelul. Spanacul spalat si curatat se fierbe in apa, apoi il strecori si lasi la scurs bine de tot, dupa care se toaca. Telemeaua se toaca bucati mici si ea, la fel si ceapa. Se amesteca intr-un vas spanacul, mararul, patrunjelul, telemeaua ceapa si cu ouale batute in prealabil. Se pune deoparte. Daca vreti se poate condimenta si cu piper (eu nu am pus). Se ia apoi o tava de prajitura, se unge cu ulei si se pune in ea o foaie Fillo si se aranjeaza in asa fel ca foaia sa fie si pe peretii tavii. Se unge cu ulei si se pune deasupra a doua foaie fillo, se unge si se adauga o alta foaie. Se repeta pana aveti 4 foi in tava. Apoi se pune o foaie in tava doar pe jumatate, iar cealalta parte ramane rasfranta peste marginea tavii. Se unge cu ulei si se adauga o alta foaie in asa fel ca sa avem inca 4 foi si fiecare din ele sa acopere o margine de tava (vezi poze). Se pune umplutura apoi si se acopera (ca un plic se inchide) cu marginile foilor care sunt rasfrante peste tava. Deasupra lor se mai adauga o alta foaie si, sa nu uitam, de fiecare data sa ungem cu ulei. Deasupra prajiturii se da din nou cu ulei, se unge cu ulei si intre peretii tavii si prajitura, se pune la cuptor la foc mediu. Se serveste rece langa o halba cu bere buna sau langa un vin buuun. Se poate servi si calda, e la fel de buna.