Pentru inceput curatam legumele, le taiem cubulete si le punem la fiert intr-un vas cu apa. Intre timp pregatim perisoarele: tocam carnea, fierbem soia, adaugam restul de ingrediente, omogenizam si formam perisoarele. Cand legumele sunt aproape fierte dam vasul pe ochiul cel mai mic si adaugam rand pe rand perioarele. Initial acestea se vor scufunda, insa cand vor fi fierte, se vor ridica la suprafata. Lasam sa fiarba timp de 20 de minute, adaugam sucul de rosii si continuam fierberea. Condimentam cu sare, piper si cimbru. Intr-un alt vas punem la fiert borsul, iar cand da in clocot il adaugam la ciorba. Atentie ca cat de acru este/nu este borsul. Mai lasam sa fiarba 10 minute si luam vasul de pe foc. Ciorba de perisoare este gata.

Pentru inceput curatam legumele, le taiem cubulete si le punem la fiert intr-un vas cu apa. Intre timp pregatim perisoarele: tocam carnea, fierbem soia, adaugam restul de ingrediente, omogenizam si formam perisoarele. Cand legumele sunt aproape fierte dam vasul pe ochiul cel mai mic si adaugam rand pe rand perioarele. Initial acestea se vor scufunda, insa cand vor fi fierte, se vor ridica la suprafata. Lasam sa fiarba timp de 20 de minute, adaugam sucul de rosii si continuam fierberea. Condimentam cu sare, piper si cimbru. Intr-un alt vas punem la fiert borsul, iar cand da in clocot il adaugam la ciorba. Atentie ca cat de acru este/nu este borsul. Mai lasam sa fiarba 10 minute si luam vasul de pe foc. Ciorba de perisoare este gata.