1.

Se amesteca branza cu celelelalte ingrediente (se adauga gris sau zahar in functie de cat de bine este stoarsa branza, respectiv cat de dulce se doreste). 2.

Se intinde aluatul in foaie subtire si se imparte in 3. Se imparte compozitia in 3, se ung partile de aluat si se ruleaza apoi impletesc la fel ca la cozonac. 3.

Se aseaza placinta in forma de coronita intr-o tava rotunda unsa cu margarina si tapetata cu faina. 4.

Se coace in cuptorul preincalzit aproximativ 45 minute la foc potrivit. 5.

Se lasa sa se raceasca in tava apoi se taie asemanator cu tortul. Se pudreaza eventual cu zahar.1.

Se amesteca branza cu celelelalte ingrediente (se adauga gris sau zahar in functie de cat de bine este stoarsa branza, respectiv cat de dulce se doreste). 2.

Se intinde aluatul in foaie subtire si se imparte in 3. Se imparte compozitia in 3, se ung partile de aluat si se ruleaza apoi impletesc la fel ca la cozonac. 3.

Se aseaza placinta in forma de coronita intr-o tava rotunda unsa cu margarina si tapetata cu faina. 4.

Se coace in cuptorul preincalzit aproximativ 45 minute la foc potrivit. 5.

Se lasa sa se raceasca in tava apoi se taie asemanator cu tortul. Se pudreaza eventual cu zahar. Incercati si varianta cu mere sau cu dovleac (date pe razatoare si calite cu zahar in prealabil, apoi adaugat gris si arome). Pofta buna!