Frigarui:Pieptul de pui se spala,se dezoseazasi se taie in fasii subtiri.

Se amesteca zeama de lamaie cu uleisare, piper. Se pun fasiile de pui in acestamestec si se lasa la marinat 2 ore.

Se infig apoi pe bete de frigarui sise frig pe grill sau gratar.

Pachetele cu vinete:Vanata se spala si se taie felii subtiri pe lungime, care se stropesc imediat cu zeama de lamaie sa nu se oxideze, si se presara cu sare. Rosiile se taie rondele, se condimenteaza cu sare si piper. Se fac pachetele din fasii de vanata si cate doua rondele de rosie apoi se prind cu scobitori. Se stropesc cu ulei si se frig pe gratar sau grill, pana se rumenesc frumos pe toate partile.

Sos de rosii:Se decojesc rosiile coapte, se taie in cuburi mici, se amesteca cu usturoiulzdrobit si uleiul, se condimenteaza cu sare, piper dupa gust si se aromatizeaza cu busuioc maruntit.

Frigaruile de pui se servesc fierbinti alaturi de pachetelele de vinetesi stropite cu sosul de rosii coapte.