Preincalzim cuptorul la 180 de grade C. Intr-un vas mixam untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul pe care il adaugam treptat. Cand amestecul devine o pasta spumoasa, punem cate un ou, cate putin din iaurt si continuam mixarea pana terminam iaurtul si cele 3 oua. Amestecam faina impreuna cu praful de copt si zahar vanilat si incorporam treptat in compozitia de unt si ou. Adaugam si un praf de sare. Tapetam doua tavite cu ulei si faina. Turnam o patrime din aluat (ochiometric :) ) in fiecare tavita, presaram afine si acoperim din nou cu aluat. La final presaram pe deasupra prajiturii tot afine. ntroducem prajitura in cuptor si coacem pana cand devine rumena. Testam cu ajutorul unei scobitori, iar daca iese curata... inseamna ca prajitura este coapta. Pofta buna! ! !Preincalzim cuptorul la 180 de grade C. Intr-un vas mixam untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul pe care il adaugam treptat. Cand amestecul devine o pasta spumoasa, punem cate un ou, cate putin din iaurt si continuam mixarea pana terminam iaurtul si cele 3 oua. Amestecam faina impreuna cu praful de copt si zahar vanilat si incorporam treptat in compozitia de unt si ou. Adaugam si un praf de sare. Tapetam doua tavite cu ulei si faina. Turnam o patrime din aluat (ochiometric :) ) in fiecare tavita, presaram afine si acoperim din nou cu aluat. La final presaram pe deasupra prajiturii tot afine. ntroducem prajitura in cuptor si coacem pana cand devine rumena. Testam cu ajutorul unei scobitori, iar daca iese curata... inseamna ca prajitura este coapta. Pofta buna! ! !