Ungeti cu unt o tava (vas ceramic sau yena) (24 cm). Radeti pe razatoarea fina cartofii si ceapa si stoarceti-le bine de zeama - puneti-le la scurs intr-o sita. Compozitia trebuie sa fie fina, cu gust de cartofi si de ceapa. Amestecati-le cu restul ingredientelor mai putin cascavalul si pesmetul. Turnati amestecul omogen in tava pregatita, presarati-l cu pesmet si apoi cu cascaval ras. Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade circa 1 ora sau pana ce prinde o crusta frumoasa, aurie.

Ungeti cu unt o tava (vas ceramic sau yena) (24 cm). Radeti pe razatoarea fina cartofii si ceapa si stoarceti-le bine de zeama - puneti-le la scurs intr-o sita. Compozitia trebuie sa fie fina, cu gust de cartofi si de ceapa. Amestecati-le cu restul ingredientelor mai putin cascavalul si pesmetul. Turnati amestecul omogen in tava pregatita, presarati-l cu pesmet si apoi cu cascaval ras. Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade circa 1 ora sau pana ce prinde o crusta frumoasa, aurie.

Serviti-o calda, fie simpla, fie garnitura, cu / fara smantana groasa, rece sau iaurt gras, natural.