Pregatiti o maia din drojdie, zahar, apa calduta si lasati-o la crescut 15 min. Separat, amestecati sarea, mierea si untul in laptele caldut, pana se topesc. Turnati peste faina cernuta compozitia cu laptele caldut si maiaua crescuta, apoi framantati pana ce aluatul se desprinde de pe vas si mana. Transferati pe masa de lucru si continuati framantatul cel putin inca 10 min, adaugand foarte putina faina sau lapte, dupa cum cere aluatul. Lasati-l la crescut sub forma de minge, intr-un bol acoperit, circa 1- 1 1/2 ora. Intindeti o foaie de aluat, nu prea subtire, de forma dreptunghiulara si ungeti-o cu crema obtinuta din mascarpone frecat cu zahar si esenta de migdale. Presarati visinele scurse si taiate in sferturi. Rulati sub forma de sul si puneti intr-o tava de tort (28 cm) cu pereti detasabili, tapetata cu hartie de copt, unind capetele. Crestati aluatul in partea superioara, din loc in loc, cu un cutit bine ascutit. Lasati la crescut 20- 30 min. Ungeti cu un amestec obtinut din ou usor batut si 1 lingura de smantana (iaurt). Dati la cuptorul preincalzit, pentru 20- 25 min, la 170 grade sau pana ce este copt si frumos rumenit. Scoateti din tava, glazurati cat este cald cu amestecul obtinut din zaharul pudra frecat cu 1 lingura de smantana groasa (iaurt de visine), ornati cu visine si lasati la racit. Serviti feliata.

Pregatiti o maia din drojdie, zahar, apa calduta si lasati-o la crescut 15 min. Separat, amestecati sarea, mierea si untul in laptele caldut, pana se topesc. Turnati peste faina cernuta compozitia cu laptele caldut si maiaua crescuta, apoi framantati pana ce aluatul se desprinde de pe vas si mana. Transferati pe masa de lucru si continuati framantatul cel putin inca 10 min, adaugand foarte putina faina sau lapte, dupa cum cere aluatul. Lasati-l la crescut sub forma de minge, intr-un bol acoperit, circa 1- 1 1/2 ora. Intindeti o foaie de aluat, nu prea subtire, de forma dreptunghiulara si ungeti-o cu crema obtinuta din mascarpone frecat cu zahar si esenta de migdale. Presarati visinele scurse si taiate in sferturi. Rulati sub forma de sul si puneti intr-o tava de tort (28 cm) cu pereti detasabili, tapetata cu hartie de copt, unind capetele. Crestati aluatul in partea superioara, din loc in loc, cu un cutit bine ascutit. Lasati la crescut 20- 30 min. Ungeti cu un amestec obtinut din ou usor batut si 1 lingura de smantana (iaurt). Dati la cuptorul preincalzit, pentru 20- 25 min, la 170 grade sau pana ce este copt si frumos rumenit. Scoateti din tava, glazurati cat este cald cu amestecul obtinut din zaharul pudra frecat cu 1 lingura de smantana groasa (iaurt de visine), ornati cu visine si lasati la racit. Serviti feliata.