Primul lucru pe care il facem este topirea untului, pentru a se racii pana la adaugarea acestuia. Galbenusurile se separa de albusuri, si se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat. Acestea se amesteca pana cand culoarea galbenusurilor incepe sa se deschida la culoare(adica se albeste putin). Se adauga, faina, untul (rece) si laptele. La sfarsit se pun albusurile batute spuma cu putina sare, amestecand de jos in sus, pana la omogenizare. Compozitia rezultata trebuie sa fie mai subtire. Prajitura se pune intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara, unsa cu unt si tapetata cu faina. Aceasta se da la cuptor pentru aproximativ o ora la foc moderat. In timpul coacerii, blatul si crema se aleg singure (aceasta poate crapa in timpul coaceri, dar nu este o problema).

Primul lucru pe care il facem este topirea untului, pentru a se racii pana la adaugarea acestuia. Galbenusurile se separa de albusuri, si se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat. Acestea se amesteca pana cand culoarea galbenusurilor incepe sa se deschida la culoare(adica se albeste putin). Se adauga, faina, untul (rece) si laptele. La sfarsit se pun albusurile batute spuma cu putina sare, amestecand de jos in sus, pana la omogenizare. Compozitia rezultata trebuie sa fie mai subtire. Prajitura se pune intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara, unsa cu unt si tapetata cu faina. Aceasta se da la cuptor pentru aproximativ o ora la foc moderat. In timpul coacerii, blatul si crema se aleg singure (aceasta poate crapa in timpul coaceri, dar nu este o problema). Aceasta se serveste dupa ce s-a racit. La gust este putin asemanatoare cu crema de zahar ars. Pofta buna! ! !