Se desface capatana de broccoli in florete, se spala si se pune in apa cu sare la fiert (se fierb doar 2-3 minute si se scot, se scurg). In timpul cat fierbe broccoli se curata zucchini se feliaza si se sareaza. Se pun deoparte. Ouale se bat bine intr-un castron separat, se sareaza si se pipereaza. Faina se pune in alt vas iar pesmetul in altul, aici daca doriti se pot adauga cateva seminte de susan. Eu am sarit peste faza asta pentru ca nu am avut. Dupa ce am scurs broccoli, se apasa peste florete, usor, cu un servetel de hartie sa le uscam putin si apoi se tavalesc prin faina, urmeaza oul si apoi in pesmet. Uleiul se pune intr-o tigaie si se infierbanta, se tine la foc destul de mic. Se prajesc floretele, se scot in castron pe un servet absorbant. Se iau apoi feliile de zucchini, se sterg si ele cu un servet absorbant, se tavalesc prin faina, apoi prin ou batut si la urma prin pesmet. Se prajesc in ulei, se scot pe un servet absorbant. Apoi se ia usturoiul, se zdrobeste, se sareaza, si se freaca bine de tot. Incet, se adauga tot cate putin ulei, amestecand intruna. Se va forma o pasta. Daca vreti amestecati pasta asta cu smantana sau cu maioneza sau se adauga apa pana obtineti consistenta dorita. Se amesteca cu ele pentru a nu fi asa de concentrat mujdeiul. Se stropesc feliile de zucchini si floretele de broccoli cu mujdeiul de usturoi si se servesc cu paine proaspata... daca aveti si rosii... ele sant bine venite.

Se desface capatana de broccoli in florete, se spala si se pune in apa cu sare la fiert (se fierb doar 2-3 minute si se scot, se scurg). In timpul cat fierbe broccoli se curata zucchini se feliaza si se sareaza. Se pun deoparte. Ouale se bat bine intr-un castron separat, se sareaza si se pipereaza. Faina se pune in alt vas iar pesmetul in altul, aici daca doriti se pot adauga cateva seminte de susan. Eu am sarit peste faza asta pentru ca nu am avut. Dupa ce am scurs broccoli, se apasa peste florete, usor, cu un servetel de hartie sa le uscam putin si apoi se tavalesc prin faina, urmeaza oul si apoi in pesmet. Uleiul se pune intr-o tigaie si se infierbanta, se tine la foc destul de mic. Se prajesc floretele, se scot in castron pe un servet absorbant. Se iau apoi feliile de zucchini, se sterg si ele cu un servet absorbant, se tavalesc prin faina, apoi prin ou batut si la urma prin pesmet. Se prajesc in ulei, se scot pe un servet absorbant. Apoi se ia usturoiul, se zdrobeste, se sareaza, si se freaca bine de tot. Incet, se adauga tot cate putin ulei, amestecand intruna. Se va forma o pasta. Daca vreti amestecati pasta asta cu smantana sau cu maioneza sau se adauga apa pana obtineti consistenta dorita. Se amesteca cu ele pentru a nu fi asa de concentrat mujdeiul. Se stropesc feliile de zucchini si floretele de broccoli cu mujdeiul de usturoi si se servesc cu paine proaspata... daca aveti si rosii... ele sant bine venite.