Intr-un vas mediu se pune faina, in mijlocul careia se adauga pe rand toate ingredientele mentionate pentru prima compozitie (galbenusurile, zaharul, smantana, margarina, zaharul vanilat si zeama de la jumatatea de portocala). Se amesteca toate pana devine un aluat legat, dupa care se framanta bine pana la elasticitatea acestuia. Se tapeteaza cu faina zona unde se va intinde aluatul cu sucitorul (aluatul se va intinde intr-o foita subtire), dupa care se pot face diferite forme in functie de dorinta fiecaruia. In cazul in care nu aveti forme se pot face cu gura unui pahar rotund. Formele de aluat (eu am facut inimioare) se pun intr-o tava unsa cu margarina. Intre timp se va da drumul la cuptor, pentru a se incalzii pana la adaugarea acestora. Urmatorul pas este prepararea celei de a doua compozitii. Albusurile se bat spuma tare cu sarea, dupa care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Acestea se bat cu mixerul pana ce zaharul se dizolva. Se adauga zeama de la cealalta portocala si se amesteca din nou. Peste formele rezultate din tava se pune un strat din a doua compozitie (eu am folosit spritul pentru frisca) si cate o bucatica de rahat. Fursecurile se pun la cuptor la foc mic, si se lasa pana cand cea de a doua compozitie incepe sa devina putin aurie. Mie nu mi-a ajuns cea de a doua compozitie pentru toate, asa ca am facut si simple si cu rahat. Se scot din tava si se lasa la racit.

Intr-un vas mediu se pune faina, in mijlocul careia se adauga pe rand toate ingredientele mentionate pentru prima compozitie (galbenusurile, zaharul, smantana, margarina, zaharul vanilat si zeama de la jumatatea de portocala). Se amesteca toate pana devine un aluat legat, dupa care se framanta bine pana la elasticitatea acestuia. Se tapeteaza cu faina zona unde se va intinde aluatul cu sucitorul (aluatul se va intinde intr-o foita subtire), dupa care se pot face diferite forme in functie de dorinta fiecaruia. In cazul in care nu aveti forme se pot face cu gura unui pahar rotund. Formele de aluat (eu am facut inimioare) se pun intr-o tava unsa cu margarina. Intre timp se va da drumul la cuptor, pentru a se incalzii pana la adaugarea acestora. Urmatorul pas este prepararea celei de a doua compozitii. Albusurile se bat spuma tare cu sarea, dupa care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Acestea se bat cu mixerul pana ce zaharul se dizolva. Se adauga zeama de la cealalta portocala si se amesteca din nou. Peste formele rezultate din tava se pune un strat din a doua compozitie (eu am folosit spritul pentru frisca) si cate o bucatica de rahat. Fursecurile se pun la cuptor la foc mic, si se lasa pana cand cea de a doua compozitie incepe sa devina putin aurie. Mie nu mi-a ajuns cea de a doua compozitie pentru toate, asa ca am facut si simple si cu rahat. Se scot din tava si se lasa la racit. Sunt foarte bune servite langa o ceasca cu cafea. Pofta buna!!!