Facem un aluat suplu din faina, sare, apa si ou. Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul si le amestecam cu carnea. Adaugam mirodeniile si daca mai este nevoie saram dupa gust. Intindem o foaie din aluat si taiam cercuri cu ajutorul unui pahar de whisky, asezam o nuca de umplutura si inchidem aluatul mai intai deasupra nucii, apoi pensand cele 4 capete ramase si lipindu-le doua cate doua. Pregatim o oala cu recipient de fiert la vapori in care punem la fiert apa. Asezam in grila de vapori pastele formate si acoperim cu un capac pana cand carnita e fiarta si aluatul devine un pic transparent. Servim calde cu sosul deasupra sau alaturi. Pofta buna!Facem un aluat suplu din faina, sare, apa si ou. Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul si le amestecam cu carnea. Adaugam mirodeniile si daca mai este nevoie saram dupa gust. Intindem o foaie din aluat si taiam cercuri cu ajutorul unui pahar de whisky, asezam o nuca de umplutura si inchidem aluatul mai intai deasupra nucii, apoi pensand cele 4 capete ramase si lipindu-le doua cate doua. Pregatim o oala cu recipient de fiert la vapori in care punem la fiert apa. Asezam in grila de vapori pastele formate si acoperim cu un capac pana cand carnita e fiarta si aluatul devine un pic transparent. Servim calde cu sosul deasupra sau alaturi. Pofta buna!